Krepšelis
Susisiekite

Skambinkite

+370 630 09966

Rašykite

[email protected]

    Terminė pavara
  • -14,25 €

Danfoss terminė pavara kolektoriui

36,58 €
22,33 € Nuolaida 14,25 €
Danfoss

Terminės pavaros skirtos montuoti ant reguliuojamų kolektorių ir ventilių. Pagal kolektoriaus gamintoją pasirinkite reikalingą terminę pavarą. Jeigu neradote kolektoriaus gamintojo  mūsų pateiktame sąraše , susisiekite su mumis ir mes Jums padėsime išsirinkti terminę pavarą.



Kolektoriaus gamintojas : TECE
Pavaros įtampa : 230V
Kiekis
Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas

Pavaros labai patogios montuoti ir kompaktiškos. Ekonomiškos - naudoja tik 2 vatus energijos, todėl reguliatoriui tenka maža apkrova. Turi padėties indikatorių, kuris rodo ar ventilis atidarytas, ar uždarytas.

Pavaras gali valdyti 230V / 24V laidiniai termostatai ar kiti valdikliai.

Veleno eigos laikas (pavaros atsidarymas/užsidarymas) ~ 3 min.


Charakteristikos

Pristatymas
Pristatymas – 2 d. d. iki 2 - 3 savaičių jeigu nėra sandėlyje
Atsiliepimai

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje

Universali terminė pavara Sensus uni NC

26,00 € 17,00 € -9,00 €

Terminės pavaros skirtos montuoti ant reguliuojamų kolektorių ir ventilių. užsakant internetu komentare parašykite kolektoriaus pavadinimą, kad parinkti reikiama adaptėrį. Jeigu nežinote kolektoriaus gamintojo, susisiekite su mumis ir mes Jums padėsime išsirinkti terminę pavarą tinkančia jūsų turimam kolektoriui. 

Kad galėtume kokybiškai teikti paslaugas Jums, mes naudojame slapukus (cookie), kurie yra išsaugomi Jūsų kompiuteryje. Paspausdami SUTINKU, Jūs patvirtinate, kad esate informuotas apie slapukų naudojimą mūsų tinklalapyje. Atjungti slapukus Jūs galite savo naršyklės nustatymuose.