Krepšelis
Susisiekite

Skambinkite

+370 630 09966

Rašykite

[email protected]

    Modulis funkcijų išplėtimui Icon™
    Modulis funkcijų išplėtimui Icon™
  • −34%

Modulis funkcijų išplėtimui Icon™

192,00 €
126,72 € Nuolaida 34%
088U1100
Danfoss

Išplėtimo modulis Danfoss Icon™, skirtas suteikti Icon™ valdikliui papildomas funkcijas.

Kiekis
Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas

            Išplėtimo modulis Icon™ yra Danfoss Icon™ išmaniosios šildymo valdymo sistemos elementas. Jis skirtas suteikti Icon™ valdikliui papildomą funkcionalumą. Įdiegus šį modelį į valdiklį galima įgyvendinti šaldymo, dvivamzdės ar keturvamzdės sistemos automatizavimo, pamaišymo mazgo automatizavimo bei kitas funkcijas.

            Danfoss Icon™ - tai modulinė klimato valdymo sistema, kuri gali būti valdoma Icon™ laidiniais ir bevieliais termostatais. Papildomi moduliai suteikia galimybę valdyti sistemą išmanuoju telefonu bei įgyvendinti papildomas funkcijas, tokias kaip šaldymas, dvivamzdės, trivamzdės ar keturvamzdės sistemos automatikos valdymas.

--Gamintojo instrukcija--

--Eiti į gamintojo svetainę--

 

 

 

 
 

Taip pat laukiame ir mūsų TAUSANA salonuose Vilniuje ir Kaune, kur galėsite gyvai apžiūrėti ir išbandyti šildymo valdymo sprendimus. Pakonsultuosime jus ir parinksime sistemą pagal individualius poreikius.

 





 

Atsiliepimai

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje

Kad galėtume kokybiškai teikti paslaugas Jums, mes naudojame slapukus (cookie), kurie yra išsaugomi Jūsų kompiuteryje. Paspausdami SUTINKU, Jūs patvirtinate, kad esate informuotas apie slapukų naudojimą mūsų tinklalapyje. Atjungti slapukus Jūs galite savo naršyklės nustatymuose.