Krepšelis
Susisiekite

Skambinkite

+370 630 09966

Rašykite

[email protected]

    Šildymo valdiklis TECH EU-L-4
    Šildymo valdiklis TECH EU-L-4
    Šildymo valdiklis TECH EU-L-4
  • −15%

Šildymo valdiklis TECH EU-L-4

306,00 €
260,10 € Nuolaida 15%
W_L4.01.EU01.1
Tech

Šildymo valdiklis TECH EU-L-4. 8 zonų, 230V valdymo įtampa. Integruotas Wi-Fi modulis.

Kiekis
Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas

      Šis šildymo valdiklis TECH EU-L-4 yra pagrindinis išmaniosios šildymo valdymo sistemos elementas. Jis yra skirtas valdyti elektrotermines pavaras ar radiatorių aktuatorius pagal jutiklių ar termostatų parodymus. Integruotas Wi-Fi modulis leidžia valdyti šildymą telefonu iš bet kurios pasaulio vietos. 

       Naujasis kompaktiškas valdiklis yra universalus. Jis gali valdyti tiek grindinį tiek radiatorinį šildymą. Juo galima valdyti iki 8 skirtingų zonų. 1-4 zonoms priskirti fiziniai išėjimai, komutuojantys 230V/AC įtampą valdomui prietaisui. Prie 5-8 zonų galima prijungti bevielius aktuatorius ar radiatorių valdiklius. Temperatūros matavimas vykdomas termostatais arba temperatūros davikliais sumontuotais atitinkamose zonose.

      Prietaisas turi integruotą WiFi modulį, kuris suteikia galimybę patogiai stebėti ir valdyti šildymą nuotoliniu būdu per eModul aplikaciją ar WEB svetainę. Prisijungus vartotojo aplinkoje galima keisti temperatūros nustatymus, savaitinį šildymo grafiką bei valdymo režimą. Taip pat galima sekti temperatūros pokyčius grafike.

Pagrindinės savybės:

  • 8 zonų temperatūros valdymas
  • 4 fiziniai išėjimai komutuojantys 230V/AC įtampą
  • Galimybė prijungti iki 4 laidinių temperatūros jutiklių
  • Galimybė prijungti iki 8 bevielių termostatų ar temperatūros jutiklių
  • Valdymas išmaniuoju telefonu, planšete ar kompiuteriu
  • Katilo ar cirkuliacinio siurblio valdymas
 

 

            

Atsiliepimai

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje

Kad galėtume kokybiškai teikti paslaugas Jums, mes naudojame slapukus (cookie), kurie yra išsaugomi Jūsų kompiuteryje. Paspausdami SUTINKU, Jūs patvirtinate, kad esate informuotas apie slapukų naudojimą mūsų tinklalapyje. Atjungti slapukus Jūs galite savo naršyklės nustatymuose.