Krepšelis
Susisiekite

Skambinkite

+370 630 09966

Rašykite

[email protected]

    Modulis aplikacijai Icon™
    Modulis aplikacijai Icon™
  • −20%

Modulis aplikacijai Icon™

228,00 €
182,40 € Nuolaida 20%
088U1101
Danfoss

Aplikacijos modulis Danfoss Icon™, skirtas susieti Icon™ valdiklį su išmaniojo iOS/Android įrenginio Danfoss aplikacija.

Kiekis
Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas

            Aplikacijos modulis Icon™ yra Danfoss Icon™ išmaniosios šildymo valdymo sistemos elementas. Jis skirtas susieti Icon™ valdiklį su išmaniojo įrenginio Danfoss aplikacija. Šiai funkcijai įgyvendinti taip pat reikia namuose turėti bevielį interneto ryšį (Wi-Fi). Per Danfoss aplikaciją galima iš bet kurios pasaulio vietos stebėti ir valdyti kiekvienos namo patalpos šildymą, kurti bei koreguoti šildymo grafikus, gauti pranešimus apie iškilusias bėdas. 

            Danfoss Icon™ - tai modulinė klimato valdymo sistema, kuri gali būti valdoma Icon™ laidiniais ir bevieliais termostatais. Papildomi moduliai suteikia galimybę valdyti sistemą išmanuoju telefonu bei įgyvendinti papildomas funkcijas, tokias kaip šaldymas, dvivamzdės ar keturvamzdės sistemos automatikos valdymas.

--Eiti į gamintojo svetainę--

 

 

 

 
 

Taip pat laukiame ir mūsų TAUSANA salonuose Vilniuje ir Kaune, kur galėsite gyvai apžiūrėti ir išbandyti šildymo valdymo sprendimus. Pakonsultuosime jus ir parinksime sistemą pagal individualius poreikius.

 





 

Charakteristikos

Pristatymas
3-4 savaitės. Spec. užsakymas
Atsiliepimai

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje

Universali terminė pavara Sensus uni NC

26,00 € 17,00 € -9,00 €

Terminės pavaros skirtos montuoti ant reguliuojamų kolektorių ir ventilių. užsakant internetu komentare parašykite kolektoriaus pavadinimą, kad parinkti reikiama adaptėrį. Jeigu nežinote kolektoriaus gamintojo, susisiekite su mumis ir mes Jums padėsime išsirinkti terminę pavarą tinkančia jūsų turimam kolektoriui. 

Kad galėtume kokybiškai teikti paslaugas Jums, mes naudojame slapukus (cookie), kurie yra išsaugomi Jūsų kompiuteryje. Paspausdami SUTINKU, Jūs patvirtinate, kad esate informuotas apie slapukų naudojimą mūsų tinklalapyje. Atjungti slapukus Jūs galite savo naršyklės nustatymuose.